Op zoek naar jouw nieuwe logistieke uitdaging?

Jij zoekt een baan die echt bij je past. Een uitdagende werkplek waar je kunt uitblinken en doorgroeien.
Met onze ervaring en ons enorme netwerk in de bruisende Rotterdamse haven, vinden wij jouw droombaan.
Wij hebben vacatures binnen de volgende logistieke vakgebieden:

Barge & Rail

Customs

Luchtvracht

Rail

Rederij

Sales

Supply Chain

Tanktransport

Warehousing

Wegtransport

Zeevracht

Recht door zee, open en direct

Bij Steen Selectie gaan we recht op ons doel af. Jij vertelt ons wat je zoekt in een nieuwe uitdaging, waar je goed in bent en natuurlijk wat je leuk vindt. Vervolgens helpen wij je in 5 stappen aan jouw droombaan.

Stap
1

Onze kennismaking

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken, maar wel de tijd om een goede eerste indruk te maken. We nemen voor onze eerste kennismaking dan ook ruim de tijd. We bespreken je CV, wat je zoekt in een baan en waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Stap
2

Wij zoeken vacatures die bij jou passen

Meestal hebben we tijdens het gesprek al een paar passende vacatures voor je in gedachten. We slaan onze vacature database er nog even op na en bellen nog even rond binnen ons netwerk. Want soms vinden wij een passende functie voor jou nog voor dat er een vacature is.

Stap
3

Vacatures kiezen waar jij op gesprek zou willen

Samen kiezen we uit een aantal vacatures. Die ene baan die jou op het lijf geschreven is of die functie bij dat ene bedrijf waar je altijd al voor hebt willen werken. Wij introduceren je CV daar en maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij misschien wel jouw toekomstige werkgever.

Stap
4

Op gesprek

Dan is de beurt aan jou. Je gaat op gesprek bij onze opdrachtgever om te ontdekken of het inderdaad de 'match made in heaven' is die wij denken. Uiteraard bereiden wij jou optimaal voor op dit gesprek en bellen we vlak voor het gesprek nog even om samen alles door te nemen en evt. vragen van jouw kant te beantwoorden.

Stap
5

Tekenen van het contract

Is alles rond en is iedereen tevreden? Dan kan je handtekening onder het contract en mogen wij je als eerste feliciteren met je nieuwe baan! In veel gevallen sta je direct onder contract bij het bedrijf zelf maar de eerste maanden houden we altijd nog even een oogje in het zeil om er zeker van te zijn dat alles verloopt volgens afspraak. En uiteraard krijg je van ons wat lekkers bezorgd op je eerste werkdag zodat je gelijk vrienden maakt met je nieuwe collega's ;)

Meer dan 10 jaar hetzelfde team

In 2011 is Steen Selectie uit vriendschap geboren. Twee Rotterdammers met een passie voor mensen, een hart voor de haven en een neus voor logistiek talent. Samen staan we garant voor korte lijnen, persoonlijk contact en de ultieme match op de logistieke arbeidsmarkt

Bekijk ons team

Kwaliteit staat altijd boven kwantiteit

We hebben niets aan jouw CV in onze database als we ook niet daadwerkelijk wat voor je zouden kunnen betekenen. Eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid zijn voor ons erg belangrijk dus zullen we altijd transparant zijn over de mogelijkheden op het moment dat we met elkaar in contact komen.

Alle vacatures

Altijd bereikbaar

Korte lijnen, snel schakelen en 24/7 bereikbaar. Dat is hoe wij zakendoen. Samen vooruit, samen richting de beste match.

Contact

Een passie voor mensen,
een hart voor de haven.

Benieuwd wie wij zijn?

Over ons