Al meer dan 10 jaar hetzelfde team

In 2011 is Steen Selectie uit vriendschap geboren. Twee Rotterdammers met een passie voor mensen, een hart voor de haven en een neus voor logistiek talent. Samen staan wij garant voor korte lijnen, persoonlijk contact en vinden wij wat jij zoekt

Bekijk ons team

Kwaliteit staat altijd boven kwantiteit

Je hebt niets aan honderden cv’s als er niet één geschikte match tussen zit. Steen Selectie kan putten uit een uitgebreid, actief bestand van logistieke kandidaten op midden- en hoogkaderniveau. Bij ons gaat kwaliteit altijd bovenkwantiteit.

Alle vacatures

Afspraak is afspraak en geen kleine lettertjes

Afspraak is afspraak. Dus als wij zeggen dat we het wervingsproces overnemen, dan zijn we pas klaar als de laatste handtekening gezet is. En zelfs dan blijven we nog even in beeld. Met onze garantieregeling bieden we nog een zekere mate van risicospreiding. En lukt het echt niet om een geschikte kandidaat te vinden, dan geldt uiteraard no cure, no pay! 

Steen SelectieTeam

In 2011 uit vriendschap geboren, sindsdien in beweging, almaar naar voren.

Remon Jonker

How can I help?

"Vaak moet er eerst iets gebeuren voordat er iets gebeurt."

Bart van Rijnsbergen

Logistieke Matchmaker

"Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles." (Johan Cruijff)