Op zoek naar logistieke toppers?

Wij leveren topkandidaten in de volgende vakgebieden

Barge & Rail

Customs

Luchtvracht

Rail

Rederij

Sales

Supply Chain

Tanktransport

Warehousing

Wegtransport

Zeevracht

Vandaag zorgen voor het logistieke talent van morgen

Voor uw organisatie zijn alleen de beste mensen goed genoeg. U zoekt logistieke toppers waar je op kunt bouwen, die hun vak verstaan en die je kunt vertrouwen. En het allerliefste geeft u het intensieve en tijdrovende wervingsproces uit handen.
U vertelt ons welke vacature(s) u heeft en aan wat voor soort kandidaat u nodig heeft.
Wij gaan aan de slag en realiseren in 5 stappen de ultieme match.

Stap
1

Onze kennismaking

In een eerste gesprek verkennen we de mogelijkheden om voor u de ideale kandidaat te vinden. We horen graag meer over de organisatie, de bedrijfscultuur en de openstaande vacature(s).

Stap
2

Vacature(s) uitzetten

Hebben we de vacature(s) eenmaal helder en concreet, dan zetten we deze uit in ons netwerk. Eventueel stellen we ook een profiel en functieomschrijving op, als deze nog niet voor handen is. Vervolgens stellen we een shortlist samen met geschikte kandidaten en gaan we deze gericht benaderen.

Stap
3

Het selecteren en introduceren van de kandidaten

Alleen van kandidaten die we echt geschikt vinden, ontvangt u het cv. Uiteraard lichten we onze keuze toe in een begeleidende mail met daarbij ook wat aanvullende informatie. Vervolgens organiseren wij voor u kennismakingsgesprekken met de beste kandidaten.

Stap
4

Het kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt u de kans om nader kennis te maken met de kandidaten en uit te vinden of er een klik is. Wij begeleiden het hele proces, bemiddelen tussen beide partijen en geven advies

Stap
5

Contract tekenen

Is er een match? Dan bemiddelen wij tussen beide partijen met de intentie om er samen uit te komen. Als alles akkoord is, leveren wij alle gegevens aan en kan het contract opgesteld en getekend worden. De champagne kan open en uw organisatie mag een nieuwe logistieke topper verwelkomen! Uiteraard geldt bij Steen Selectie: no cure, no pay!

Al meer dan 10 jaar hetzelfde team

In 2011 is Steen Selectie uit vriendschap geboren. Twee Rotterdammers met een passie voor mensen, een hart voor de haven en een neus voor logistiek talent. Samen staan we garant voor korte lijnen, persoonlijk contact en de ultieme match.

Bekijk ons team

Kwaliteit staat altijd boven kwantiteit

Wij schieten niet met hagel. U hebt als werkgever veel meer aan één goed CV dan aan tien CV's die niet matchen.

Alle vacatures

Geen kleine lettertjes

In de ruim tien jaar dat Steen Selectie bestaat, hebben we een enorm netwerk opgebouwd. We kennen de Rotterdamse Haven van binnen en van buiten. We weten hoe het eraan toe gaat, wie je waarvoor moeten hebben en wanneer je waar moet zijn. Vraag en aanbod bij elkaar brengen is waar we goed in zijn en wat we graag doen. We gaan voor de ideale match.  Altijd open, helder, duidelijk en direct. Bij ons geen kleine lettertjes en al helemaal geen addertjes onder het gras.

Contact

Gespecialiseerd in logistieke personeelsbemiddeling

Benieuwd wie wij zijn?

Over ons