Steen Selectie

            

De organisatie en werkwijze van Steen Selectie staan garant voor daadkrachtige arbeidsbemiddeling en kenmerkt zich door openheid, duidelijkheid en transparantie. Als personeelsintermediair neemt Steen Selectie de intensieve en tijdrovende wervingsactiviteiten uit handen van haar opdrachtgevers, hierbij wordt altijd gestreefd naar de ultieme match. Daarbij staan het unieke karakter van iedere opdrachtgever en kandidaat centraal. Met de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en transparante werkwijze zonder kleine lettertjes, brengt Steen Selectie beide partijen graag tot elkaar.

Werkwijze

Steen Selectie heeft een uitgebreid, actief en divers bestand van kandidaten die in aanmerking komen voor uiteenlopende functies op midden- en hoogkaderniveau. Steen Selectie kiest vanuit dit bestand de meest geschikte kandidaten. Daarnaast benadert Steen Selectie actief de markt op zoek naar de juiste personen, waarmee haar opdrachtgevers de intensieve en tijdrovende wervingsactiviteiten uit handen worden genomen.

Steen Selectie introduceert een aantal kandidaten bij de opdrachtgever om zo een gesprek te arrangeren tussen het bedrijf en de kandidaat. Tijdens de selectie- en sollicitatieprocedure treedt Steen Selectie op als bemiddelend en adviserend orgaan voor beide partijen. Nadat de definitieve keuze is gemaakt, krijgen alle betrokkenen terugkoppeling omtrent de afloop van de procedure. Hierbij hanteert Steen Selectie het no-cure-no-pay-principe.

Pas op het moment dat een vacature succesvol wordt ingevuld door een van de kandidaten van Steen Selectie, wordt er een werving & selectiefee in rekening gebracht. Hierbij hanteert Steen Selectie tevens een garantieregeling waardoor zij haar opdrachtgevers een zekere mate van risicospreiding biedt.

Wilt u weten wat Steen Selectie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.