Anderen over Steen Selectie

Kandidaten:

Jamal, geplaatst als Inside Sales medewerker bij een grote logistieke organisatie actief in het vervoer van tankcontainers:
"Toen ik bij mijn vorige werkgever zat benaderde Steen Selectie mij via een oud-collega of ik interesse had in een nieuwe baan. Binnen twee weken had ik bij maar liefst vier bedrijven een oriënterend gesprek. Mijn contactpersonen bij Steen Selectie hebben zeer hebben mij gedurende deze periode veel tips en adviezen gegeven over hoe je jezelf goed kan presenteren bij een bedrijf. Toen ik begonnen was bij mijn nieuwe werkgever kreeg ik op de eerste dag een gigantische kist met fruit bezorgd, superleuk! Steen Selectie is wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen die toe is aan een nieuwe logistieke uitdaging."
Dennis, via Steen Selectie aan de slag gegaan als Planner Wegtransport bij een transportbedrijf in Rotterdam.
"Via een oud-collega ben ik in contact gekomen met Steen Selectie. Hij vertelde mij dat het een informeel bedrijf was met veel contacten binnen de logistieke wereld. Wat hij niet vertelde is dat de jongens van Steen Selectie altijd bereikbaar zijn (ook na werktijd), en dat zij daarnaast echt begrijpen wat je wel en niet zoekt. Zij niet doen aan kleine lettertjes, ‘geen woorden maar daden’ precies zoals ik zelf ben. Ik zat niet op een schopstoel en had dus geen haast. Maar toen zij mijn droombaan voorlegde wist ik dat ik er voor moest gaan. Hierdoor heb ik op dit moment een uitdagende job die bij mij past en waar ik trots op ben! Jongens van Steen Selectie: ‘keep up the good work!’"
Vincent, geplaatst als Declarant bij een internationaal logistiek dienstverlener.
"Na 6 jaar gewerkt te hebben bij mijn eerste logistieke werkgever kreeg ik steeds meer het gevoel toe te zijn aan een nieuwe werkomgeving. Vrijwel direct na het eerste uitgebreide contact met Steen Selectie kreeg ik diverse vacatures bij hun vaste opdrachtgevers voorgeschoteld. De organisatie die mij het meest aansprak nodigde mij de week erna al uit voor een oriënterend gesprek. Doordat Steen Selectie alle ins en outs van het bedrijf wist ging ik erg goed voorbereid op gesprek. Dit heeft mede bijgedragen aan het feit dat zij mij een mooie aanbieding hebben gedaan waarop ik maar wat graag JA heb gezegd! Steen Selectie bedankt voor deze mooie volgende stap in mijn carrière."
Tamara, geplaatst als Customer Service Medewerker bij een vervoerder van tankcontainers:
"Steen Selectie is een betrouwbare en vlotte organisatie met veel contacten in de haven en logistieke sector. Op het moment dat je bij ze langskomt voor het intakegesprek stellen ze je eigenlijk gelijk op je gemak en vragen ze goed door naar wat je zoekt. Ze hebben mij, door hun grote netwerk en kennis van de logistieke arbeidsmarkt, snel en met succes geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging toen ik door een reorganisatie op zoek moest naar wat anders. "Werkgevers:

Peter – Manager Operations bij een logistieke dienstverlener
"Na het binnenhalen van een grote nieuwe klant zochten wij dringend iemand voor de Customer service op onze zeevrachtafdeling. Nadat een advertentie in de krant en een vacature op één van de bekende jobboards niet het gewenste resultaat brachten hebben wij Steen Selectie ingeschakeld. Na een grondige inventarisatie van de vacature en de bedrijfscultuur kregen wij dezelfde week nog drie passende kandidaten doorgemaild. Hier hebben wij er uiteindelijk één van aangenomen. Dit was voor ons het begin van een langdurige en prettige samenwerking waarbij altijd open en transparant naar elkaar wordt gecommuniceerd. Voor mij een verademing want voorheen had ik nog weleens slechte ervaringen met bureaus."
Denise – Teamleader Export bij een grote rederij
"Omdat één van onze vaste werknemers op de exportafdeling langdurig uit de roulatie was, zochten wij een tijdelijke kracht voor op de export documentatie om dit op te vangen. Belangrijk voor ons was dat deze persoon ervaring zou hebben met Short sea en dat hij/zij per direct beschikbaar zou zijn. Ik heb mijn vaste contactpersoon van Steen Selectie de situatie voorgelegd en hij wist nog een goede kandidaat uit zijn netwerk die hier geschikt voor zou zijn. Op dezelfde dag nog kregen wij het CV doorgestuurd en dit sloot inderdaad goed aan bij hetgeen wat wij zochten. Deze kandidaat is bij ons op gesprek geweest en is gelijk de dag erna begonnen, hij heeft dit 5 maanden lang prima ingevuld."
Linda – HR Manager bij een NVOCC’er
"Wat ik fijn vind in mijn contact met Steen Selectie is dat ik ze niet uit hoef te leggen wat een Expediteur of een Declarant doet. Door hun specialisatie op het gebied van de logistieke arbeidsmarkt is het snel en prettig schakelen met ze op het moment dat ik een vacature uitzet. Daarnaast heb ik al vijf jaar dezelfde contactpersoon waardoor hij inmiddels precies weet wat ik wel en niet zoek in een kandidaat. Ze kijken daarbij niet alleen naar het CV maar ook naar de persoon erachter, in mijn ogen essentieel voor het maken van de juiste match."